Мультидисциплінарна команда Лисичанського терцентру здійснила черговий виїзд

Вчора, 7 серпня, мультидисциплінарною командою Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) здійснено плановий виїзд до м. Привілля. Метою команди було надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам, пенсіонерам та особам з інвалідністю. Мешканцям міста були надані юридично-правові, інформаційно-консультативні послуги, а також послуги перукаря.

Виїзди мультидисциплінарної команди направлені на покращення надання послуг підопічним, які за станом здоров’я або через похилий вік не в змозі самостійно відвідувати необхідних їм спеціалістів.

Теплими словами подяки громадяни висловили працівникам територіального центру щиру вдячність за турботу про них. «Через втрату рухової активності не можу відвідати юриста та отримати правову консультацію, завдяки працівникам територіального центру безкоштовно отримав відповіді на всі питання стосовно законодавства. Крім того, дуже вдячний перукарю за красиву зачіску», — сказав Віктор Леонідович, який вже декілька років пересувається за допомогою милиць.

На виїзну зустріч прийшло близько 20 привільнян, які з надією та побажанням подальшої співпраці чекають на наступний приїзд команди територіального центру.

До речі, у 2018 році мультидисциплінарної командою було здійснено 14 виїздів до мешканців віддалених районів міста та надано понад 160 послуг.

Лисичанський територіальний центр