Національний конкурс «Благодійна Україна – 2018»

У жовтні 2018 Асоціацією Благодійників України оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна — 2018».

Національний конкурс «Благодійна Україна» — це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі заснований Асоціацією благодійників України з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійних та волонтерів, їхніх організацій та практик. За підсумком переможців відзначають унікальною нагородою бурштиновим «Ангелом добра».

Цьогоріч переможців визначатимуть в 16-тьох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях. У кожній із номінацій визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможець буде оголошений на церемонії нагородження, що традиційно відбудеться навесні 2019 року у Києві.

Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна — 2018» — 15 березня 2019 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org, або в Оргкомітеті конкурсу за тел. 067-16-404-11, електронна пошта: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)