Згадаймо ті роки...

28 жовтня відзначається День визволення України від фашистських загарбників. У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих воїнів-визволителів та вклоняємося живим учасникам тих героїчних подій. Подвиг наших ветеранів — це еталон мужності, патріотизму, сили волі та справедливості.

Цього дня у Лисичанському територіальному центрі соціального обслуговування відбувся захід «Згадаймо ті роки...», присвячений 75-річниці визволення України від фашистських загарбників. Зі святом усіх присутніх привітав член літературного об’єднання «Істок» Михайло Лисицький. Підопічні терцентру уважно слухали виступ Михайла Миколайовича, який декламував вірші та виконував пісні на воєнну тематику.

«Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України. У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Нашим визволителям ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні» — підсумував письменник.

Світлу пам’ять воїнів, величний подвиг яких і сьогодні залишається прикладом патріотизму та вірного служіння Батьківщині, учасники заходу вшанували хвилиною мовчання.

Лисичанський територіальний центр