Мультидисциплінарна команда в дії

Мультидисциплінарна команда Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відповідно до затвердженого графіку продовжує здійснювати виїзди до мешканців віддалених районів міста.

Так, 25 листопада, у приміщенні ПК «Діамант» відбулась чергова зустріч команди з підопічними терцентру.

Команда у складі завідувача відділення, юрисконсульта, сестри медичної та перукаря надала комплекс інформаційно-консультаційних, юридичних, соціально-медичних послуг та послуг перукаря. Під час роботи мультикоманди ретельно дотримувались вимоги карантинних заходів.

Особливу увагу приділено темі пожежної безпеки в осінньо-зимовий період. Фахівцем проведено бесіду з профілактики пожеж у житловому секторі та надано інформаційні буклети.

В рамках акції «16 днів проти насильства» юрисконсультом проведено роз’яснювальну роботу з підопічними про домашнє насильство, його наслідки, права громадян та до кого необхідно звертатися по допомогу.

Зустріч, як завжди, пройшла у теплій та дружній атмосфері, учасники заходу відгукнулися теплими словами подяки на адресу колективу терцентру.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)