В терцентрі відсвяткували 83-ю річницю Луганщини

Вчора, 3 червня, в Лисичанському територіальному центрі для клієнтів відділення денного перебування відбувся святковий захід до 83-го Дня народження Луганщини.

В ході зустрічі ветерани ознайомилися з історією виникнення і заселення Луганської області та з творчістю талановитих літераторів нашої громади. В своїх творах поети-земляки Алла Проневич, Валентина Голубицька, Валентина Коміна та Михайло Лисицький розповідають про любов до своєї Батьківщини, про трудівників шахтарів та про мальовничість нашого краю. Зустріч пройшла в теплий, дружній атмосфері, а особливою її окрасою стало виконання українських пісень Віктором Лопатою.

Луганщина — це героїчна історія бойової, трудової, спортивної слави, геніальних відкриттів, економічних і духовних багатств. Це особливій край зі своєю культурою та традиціями. Дякуємо вам, дорогі земляки за натхненну працю і вірне служіння рідній землі. Бажаємо вам міцного здоров’я, миру, благополуччя, невичерпного джерела життєвої енергії та процвітання кожній родині!

Зі святом, рідна Луганщино!

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)