Захисники і Захисниці України, члени їх сімей отримали 1 млн 390 тис грн. від Лисичанської міської ВА

15 лютого 2024 року відбулося чергове засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги Захисникам і Захисницям України.

За результатами розгляду заяв та наданих документів, рішенням комісії 55 мешканцям Лисичанської громади, які беруть (брали) безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, призначена грошова допомога у розмірі 20 тисяч гривень.

Військовослужбовцям, які у період з 24.02.2022 отримали поранення (контузії, травми, каліцтва) пов’язані з захистом Батьківщини, надано допомогу у розмірі 25 тисяч гривень (11 особам).

Крім цього, призначено грошову допомогу одній особі, як уповноваженому члену сім’ї загиблого Захисника України у розмірі 15 тисяч гривень.

Загальна сума соціальної підтримки за рахунок коштів бюджету Лисичанської міської територіальної громади склала 1 млн 390 тисяч гривень.

Нагадаємо, що допомога надається в рамках реалізації Програми соціальної підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2023-2025 роки.