До уваги мешканців міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля

До управління праці та сціального захисту населення Лисичанської міської ради та Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) звернулися кілька громадян з вимогою пояснити, з якою метою УПСЗН та терцентр збирають відомості про громадян — мешканців м. Лисичанська. За словами осіб, що звернулися, невідомі відвідувачі, назвавшись співробітниками Лисичанського терцентру, вимагали від мешканців надання паспортних даних та пропонували поставити підписи на чистих аркушах, обіцяючи виплатити по 50 грн.

Управління праці та сціального захисту населення Лисичанської міської ради та Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) офіційно заявляють, що їх співробітники не мають ніякого відношення до відвідувань і збору персональних даних громадян.

Міська влада глибоко занепокоєна фактами використання імені установ соціального захисту для збору персональних даних для невідомих цілей та застерігає мешканців міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля бути вкрай уважними. Вимагати від невідомих відвідувачів посвідчення. У випадку виникнення сумнівів телефонувати за номером: 7-32-26 — УПСЗН, 7-29-29 — терцентр.

Заступник начальника УПСЗН Ю.Ю. Гасанбекова