У Лисичанській міській раді пройшло засідання виконкому

Сьогодні, 7 серпня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі і про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету заслухали, погодили та винесли на розгляд чергової сесії Лисичанської міської ради Проект про внесення змін до додатків 1, 2 Міської програми забезпечення пожежної безпеки на 2017-2018 роки.

Окрім того, під час засідання виконкому були прийняті рішення про виплату заохочення головам будинкових комітетів; про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля; про виділення коштів для капітального ремонту житлових будинків деяких осіб з інвалідністю; внесені зміни до графіку роботи Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у м. Лисичанську, до складу конкурсної комісії у зв’язку з кадровими змінами тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».