Право на доступ до публічної інформації гарантовано законом.

«З початку року до ДПІ у м. Лисичанську від платників податків Лисичанського регіону надійшов 1 запит на отримання публічної інформації електронною поштою. Запитувач отримав своєчасну та вичерпну відповідь». — про це повідомила начальник відділу обслуговування платників ДПІ у м. Лисичанську Ольга Богдан.

«Запитувач звертався з проханням надати інформацію про результати проведення перевірки відповідно до Закону України „Про очищення влади“ та розміщення копій документів на офіційному веб-сайті ГУ ДФС у Луганській області.» — додала Ольга Анатоліївна

Нагадаємо, що запит на інформацію — це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. Надання відповідної інформації заявникам регламентовано Законом України «Про доступ до публічної інформації» від 13.01.11р. № 2939-VI.

Запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним та подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) за вибором запитувача.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську