ДПІ у м. Лисичанську гарантує громадянам конституційне право на звернення

«З початку року до ДПІ у м. Лисичанську від громадян надійшло 3 письмових звернення від громадян. Запитуваною була інформація щодо: єдиного соціального внеску — 66,7 %, податку на додану вартість та інших питань, що належать до компетенції Державної фіскальної служби — 33,3 %» — про це повідомила начальник відділу обслуговування платників ДПІ у м. Лисичанську Ольга Богдан.

За результатами розгляду, всі звернення громадян відпрацьовані в повному обсязі та надано відповіді у встановлені законодавством терміни.

Нагадаємо: Громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об’єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов’язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення згідно статті 1 Закону України від 2 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян» (із змінами та доповненнями

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську