Понад 2 тисячі громадян Лисичанського регіону отримали реєстраційні номери

«З початку поточного року в ДПІ у м.Лисичанську в державному реєстрі зареєстровано 2066 облікових карток, — повідомила начальник відділу обслуговування платників ДПІ у м. Лисичанську Ольга Богдан. — Крім того, 9 громадян скористалися своїм правом і внесли відмітки до паспортів фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це орган ДФС».

Нагадуємо: реєстраційний номер облікової картки платника податків ( реєстраційний номер) використовується органами державної влади та органами місцевого самоврядування , юридичними особами незалежно від організаційно-правових форм, включаючи установи Національного банку України, банки та інші фінансові установи, біржі, особами, які провадять незалежну професійну діяльність, фізособами-підприємцями, а також фізичними особами в усіх документах, які містять інформацію про об’єкти оподаткування або про сплату податків.

Відповідно фізичні особи у випадках, передбачених законодавством, мають пред’явити паспорт та надати документальне підтвердження реєстраційного номера.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську