Платники міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля спрямували до державного бюджету понад 10 мільйонів гривень військового збору

военный зборЗа словами в.о. начальника ДПІ у м. Лисичанську Ніни Кравченко, за п’ять місяців поточного року платники податків міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля спрямували до Державного бюджету України 10 млн 22,8 тис. грн. військового збору, що більше, ніж за відповідний період минулого року на 3 млн 444,3 тис. грн. або на 52,4%.

«Стабільні надходження збору на підтримку армії, це прояв справжнього патріотизму бізнес — спільноти регіону» — переконана Ніна Кравченко.

Нагадуємо: військовий збір сплачують фізичні особи — резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи — нерезиденти, які отримують доходи в Україні та податкові агенти. Інформацію про утриманий військовий збір податкові агенти відображають в оновленому податковому розрахунку Форми 1ДФ, у розділі ІІ, при цьому відомості про фізичних осіб, яким нараховані такі доходи, не зазначаються.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську