Меню «Листування з ДФС» Електронного кабінету дозволяє надіслати лист до ДФС

ДПІ у м. Лисичанську інформує: меню «Листування з ДФС» приватної частини Електронного кабінету дозволяє надіслати лист (запит тощо) до відповідного органу ДФС. Вхід до Електронного кабінету здійснюється або через офіційний веб-портал ДФС, або за адресою: http://cabinet.sfs.gov.ua.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням електронного цифрового підпису, отриманого у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів.

Протягом одного робочого дня після надсилання листа до органу ДФС автора електронного листа буде повідомлено про вхідний реєстраційний номер та дату реєстрації запиту в органі ДФС, до якого даний запит направлено. Інформацію щодо отримання та реєстрації листів в органі ДФС користувач може переглянути в вкладці «Вхідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету, відправлені листи — у вкладці «Відправлені документи» меню «Вхідні/вихідні документи». При цьому відповідь на лист (запит тощо) надається контролюючим органом поштою або на електронну адресу, зазначену у зверненні, у строки, визначені законодавчими та нормативно-правовими актами. Так, надання відповіді на звернення — ст. 20 Закону України від 02.10.1996 р. № 393 «Про звернення громадян», надання відповіді на запит на отримання публічної інформації — ст. 20 Закону України від 13.01.2011 р. № 2939 «Про доступ до публічної інформації», та надання індивідуальної податкової консультації — ст. 52 ПКУ.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську