Підсумки роботи Лисичанської ДПІ обговорювали на пресс-конференції

Нещодавно відбулася прес — конференція начальника ДПІ у м. Лисичанську Олександра Легкова, присвячена підсумкам роботи інспекції за 1 квартал поточного року. На прес — конференції були присутні представники місцевих засобів масової інформації: ТРК «Акцент», газети «Новый путь», Інтернет — порталу електронної газети «Час Пик».

Про підсумки виконання завдань по наповненню бюджетів всіх рівнів та перспектив у майбутньому, стан підприємницької діяльності у зв’язку із прийняттям новацій у законодавстві по спрощеній системі оподаткування, реорганізацію податкової служби — про це та не тільки йшлося на прес — конференції.

Хвилювала представників ЗМІ і економічна ситуація на заводах «Лінік» та «Пролетарій».

Спілкуючись із ЗМІ, начальник інспекції наголосив на тому, що фіскальна функція збору податків поступово трансформується в добровільну — відносини податкової служби з платниками податків розвиваються на основі взаємної поваги й неухильного дотримання податкового законодавства. «Я щиро сподіваюсь на те, що представники бізнес — середовища своєю громадянською активністю, підприємницькою ініциативою стануть тим стимулом, який спонукатиме нас, податківців, і надалі, вдосконалювати сервіс своєї служби. А ми, в свою чергу, будемо якнайшвидше, реагувати та вдосконалювати методи своєї роботи» — наголосив наприкінці зустрічі Олександр Легков. Зустріч пройшла у доброзичливій, дійовій атмосфері.

Л. В. Величко, завідувач сектору ДПІ у м. Лисичанську