Дякуємо за вчасно подану декларацію

На даний час триває кампанія декларування доходів громадян отриманих у 2012 році. Податківці у своїй діяльності прагнуть створити для громадян максимально комфортні умови для належного виконання ними громадянського та конституційного обов’язку. Саме з такою метою були створені виїзні консультаційні пункти, які згідно графіку, надають консультації та практичну допомогу при складанні майнових декларацій у м. Лисичанську та містах — супутниках Новодружеську та Привіллі.

До складу мобільних бригад увійшли фахівці сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю та управління фізичних осіб ДПІ у м. Лисичанську.

«Завдяки таким візитам податківців з кожним роком підвищуватиметься податкова культура, рівень добровільного декларування доходів громадян» — впевнена Людмила Величко — завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську.

Нагадуємо: майнову декларацію можна подати особисто, надіслати поштою або Інтернетом до податкового органу за місцем реєстрації до 1 травня.

Податкову декларацію про майновий стан і доходи необхідно надавати за адресою: м. Лисичанськ, вул. Свердлова, 347 (1 поверх), Центр обслуговування платників податків — з 9:00 до 20:00 у будні дні та з 9:00 до 15:00 — у суботу та неділю.

Дякуємо за вчасно подану декларацію!

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську ДПС в Луганській області