Луганська область презентувала свою продукцію на ХХVIII Міжнародній агропромисловій виставці "Агро - 2016"

8 червня відбулося відкриття ХХVIII Міжнародної агропромислової виставки «Агро — 2016» одного з найбільших та найпрестижніших заходів у сфері агропромислового комплексу.

У церемонії відкриття взяв участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий.

На виставці була представлена експозиція продукції провідних підприємств Луганської області: ТОВ «Агро-Кепітал Груп ЛТД», ПСП «Агрофірма «Привілля», ТОВ «Айдарський Пекар», ТОВ «Марківський сирзавод», ТОВ "Ліспі”, ТОВ «Сватівська олія», ТОВ «Сфера», ТОВ «Луганський інститут селекції і технології». Відвідувачі високо оцінили якість і різноманітний асортимент наших сільськогосподарської та переробної промисловості.

Слід зазначити, що луганське представництво стало єдиним, яке відвідав Володимир Гройсман.

Під час проведення виставки керівництво області розповіло Тарасу Кутовому про проблемні питання розвитку аграрного сектору регіону. У свою чергу Міністр аграрної політики та продовольства України запевнив у позитивному вирішенні питань.

«Агро — 2016» — це майданчик для налагодження співпраці з вітчизняними та іноземними інвесторами. Цього року в заході братимуть участь більш ніж 600 представників із 20 країн, урядів іноземних держав, іноземних дипломатичних корпусів України, фахівці у сфері агропромисловості.

Департамент масових комуні​​​​​​кацій Луганської облдержадміністрації