Конкурс з регулярних перевезень пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування відбудеться 27 липня

10 червня заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко провів нараду щодо питань взаємодії з підприємством Укртрансбезпека, у якій взяли участь керівники відповідних підрозділів облдержадміністрації і представники підприємств з перевезення пасажирів і вантажів на території Луганської області.

Учасниками наради ухвалено рішення, що 17 червня буде оголошено новий конкурс з регулярних перевезень пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Луганської області, що відбудеться вже 27 липня поточного року.

Також повідомлено, що до вже оголошених 55 автобусних маршрутів буде додано ще 7 маршрутів Сватівсько-Старобільского напрямку.

Зараз розглядаються питання організації проведення конкурсу та визначення нового складу конкурсного комітету.

Голова Луганської обласної державної адміністрації — керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз наголосив, що головними принципами в роботі обласної влади є прозорість дій та беззаперечне дотримання букви закону.

Нагадаємо, 8 червня у Луганській облдержадміністрації мало відбутися засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсів на перевезення автомобільним транспортом у Луганській області. У зв’язку з кадровими змінами в облдержадміністрації голова конкурсного комітету відсутній, а заступник голови — у відпустці. У зв’язку з тим, що з 16 членів конкурсного комітету прийшло лише 4, конкурс не відбувся.

Департамент масових комуні​​​​​​кацій Луганської облдержадміністраці