Дорогі медики!

Щиросердно вітаю вас із професійним святом!

Благородство, жертовність і служіння – слова, якими можна охарактеризувати працю медиків.

Ви супроводжуєте людей від першого до останнього подиху, приходите на допомогу у найскрутніші хвилини, зберігаєте найцінніше – здоров’я і життя. У ваших руках щодня опиняються десятки людських доль, які залежать не тільки від вашого рівня кваліфікації і призначеного лікування, але й від вашої психологічної підтримки і проявленого милосердя.

На передовій неоголошеної війни поруч із військовими – наші мужні і патріотичні медики, віддані обраному фаху й Батьківщині.

Сьогодні в області нами багато зроблено у сфері охорони здоров’я. Але багато роботи ще попереду. Найбільше пишаюся модернізованою дитячою обласною лікарнею. Адже йдеться про врятовані життя маленьких луганчан. Нами відкрито нові відділення лікувальних закладів, придбано сучасне обладнання, оновлено санітарний автопарк. Наразі працюємо над масштабними проектами обласної лікарні та онкодиспансеру.

Як людина, життя якої вже декілька разів рятували люди у білих халатах, низько вклоняюся перед вами. Дякую за щоденну благородну справу, за глибокі знання і добрі серця! Зичу вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, незмінного щастя, достатку і мирного неба над головою!

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз