Юрій Гарбуз терміново вирушив до Києва вирішувати питання щодо виплати заборгованості із заробітної плати шахтарям

Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко під час зустрічі з ініціативною групою шахтарів ПАТ «Лисичанськвугілля». Також у заході взяв участь заступник голови ОДА Вадим Данієлян.

«Голова Луганської обласної державної адміністрації — керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз цієї ночі терміново вирушив до Києва, аби розглянути можливі шляхи вирішення проблеми погашення заборгованості заробітної плати шахтарям Лисичанська та ситуацію навколо ТОВ „ЛЕО“.

Очільник області зустрінеться з Прем’єр-Міністром України Володимиром Гройсманом і Міністром енергетики і вугільної промисловості України Ігорем Насаликом», — наголосив Юрій Клименко.

Так, під час вчорашньої телефонної бесіди Юрія Гарбуза з Ігорем Насаликом, Міністр повідомив, що у першій декаді серпня шахтарі отримають свої кошти, які заборгувало підприємство, — зазначив заступник голови облдержадміністрації.

Також Юрій Клименко повідомив робітникам вуглевидобувної галузі Луганщини, що Ігор Насалик чекає на зустріч з ініціативною групою шахтарів у четвер у Києві та висловив сподівання щодо можливого прискорення процесу видачі заборгованості: «Керівництво облдержадміністрації щиро зацікавлено та докладає усіх зусиль задля невідкладного вирішення цього вкрай важливого питання. Ми відкриті до діалогу. Упевнений, що тепер вам є про що повідомити робітникам, які бастують під землею».

Луганська обласна державна адміністрація