Щодо участі в пілотному проєкті "Smart grow-plants"

ТОВ «Науково-методичний центр «Медінтех» пропонує долучитися до оригінальної бізнес-інновації «Smart grow-plants», розробленої для практичного сприяння розвитку малого та середнього підприємництва (МСП), зниженню бідності та підвищенню добробуту.

Пілотний проєкт запроваджується на території Луганської області для виробництва окремих видів сільськогосподарської продукції: швидкоростучі агрокультури (зелень, овочі, лікарські та парфюмерно-косметичні рослини, квіти, зелені соковиті корми, посадковий матеріал), аквакультури (безкості види риб) та зоокультури (кролі, кури, перепели, делікатесна група).

 

Крім того, розглядається можливість впровадження інноваційної технології «Smart grow-plants» або її компонентів за рахунок коштів міжнародних організацій.

Суб’єкти господарювання, сільськогосподарські кооперативи та соціально вразливі категорії населення у разі зацікавленості щодо зазначеної інноваційної бізнес-пропозиції можуть звернутися до 26 грудня 2019 року до Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА та на електронну адресу Департаменту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Департамент міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА