Шановні співробітники Управління Служби безпеки України в Луганській області!

Щиросердно вітаю вас з Днем Служби безпеки України!

Безпека завжди залишатиметься однією з найважливіших цеглин у розбудові будь-якої держави як цілісного суспільного утворення.

Особливого, без перебільшення безпрецедентного значення набувають питання безпеки у сьогоднішню, вирішальну годину історичного існування України.

Наша держава веде тяжку, героїчну боротьбу із зовнішнім і внутрішнім ворогом — жорстоким, підступним і віроломним. Боротьба з ним потребує від усіх нас не тільки мужності й щирого патріотизму, але й високого професіоналізму та самовідданості справі. Наше завдання — здолати супротивника не тільки ратним подвигом, але й зброєю моралі, духовності та інтелекту.

Вірні присязі, ви надійно стоїте на варті незалежності країни, її територіальної цілісності та стратегічних інтересів, оберігаєте мирних громадян від загроз тероризму та кровавих примар зрадницького сепаратизму.

Переконаний, що й надалі ваші знання та досвід гідно служитимуть на благо нашої Вітчизні та всього українського народу.

Бажаю Вам мужності та витримки, невичерпної енергії та незламної сили волі. Хай ваші зусилля сприятимуть встановленню миру на багатостраждальній землі Луганщини!

З глибокою повагою, Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль