Увага!!! Лисичанський відділ поліції повідомляє про жахливі випадки підроблених спиртних напоїв

Алкоголь – це отрута, всі це знають, але утримуються від зловживання не кожен.

На сьогоднішній день поширені через мережу Інтернет пропозиції продажу небезпечних спиртних напоїв із сурогатами алкоголю та можливості розповсюдження таких напоїв в торгівельних закладах області.

Один з випадків зареєстрований у місті Рубіжному в Луганській області. До чергової частини відділу поліції надійшло повідомлення про смерть місцевої мешканки, за попередньою причиною отруєння метаном. Того ж дня до міської лікарні з діагнозом гостре отруєння сурогатами алкоголю госпіталізовано двох громадян, одна з цих осіб жінка, не приходячи до тями померла.

Під час проведення перевірки за вказаними фактами було встановлено, що родичка однієї з загиблих жінок придбала через мережу Інтернет 50 літрів горілки (відправник – мешканець міста Харкова). 4 літри горілки нею та постраждалими було вжито під час святкування дня народження однієї із загиблих.

Сподіваємося, що, дізнавшись, який алкоголь продається в наших магазинах, ви, дорогі читачі, будете ставитися до спиртних напоїв і небезпеки, яку вони несуть, більш уважно і обережно. Звичайно ж, вибір за вами - зустріти свята в сімейному колі або ж на лікарняному ліжку, а то і куди гірше.

Начальник Лисичанського ВП ГУНП в Луганській області підполковник поліції М.В. Черніков