Лисичанські поліцейські затримали жінку, яка підозрюється в розбійному нападі

Працівниками Лисичанського відділу поліції затримано 25-річну місцеву мешканку, яка підозрюється у скоєнні розбійного нападу на 86-річного дідуся. Жінка затримана у порядку статті 208 КК України. Їй загрожує позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

13 березня до чергової частини Лисичанського відділу поліції звернувся місцевий житель та повідомив про те, що до його помешкання (кв. Центральний м. Лисичанська) прийшла малознайома жінка в стані алкогольного сп’яніння та почала вимагати гроші. А коли почула відмову, завдала дідусеві декілька ударів по голові скляною пляшкою, потім дерев’яною палицею і забрала гроші у сумі 800 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили та затримали раніше судиму мешканку міста Лисичанська. Підозрювана не заперечувала своєї вини та зізналася у скоєному. Свої дії жінка пояснила жагою легких грошей.

За даним фактом слідчим відділом Лисичанського відділу поліції відкрите кримінальне провадження за ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Т.в.о. начальника Лисичанського ВП ГУНП в Луганській області полковник поліції М. В. Черніков