Правоохоронці Лисичанського відділу поліції під час відпрацювання вилучили у місцевих жителів боєприпаси

1440489896_164846141В ході комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання міста поліцейські вилучили у місцевих мешканців гранату та 52 патрони різних калібрів.

У 42-річного місцевого мешканця під час особистого огляду виявили гранату РГД-5 та запал до неї. Для чого він носив із собою небезпечний боєприпас, чоловік так і не зміг пояснити поліцейським.

По вул. Червона, біля пункту прийому металобрухту, поліцейські під час особистого огляду 63-річного мешканця виявили та вилучили у нього 2 патрони калібру 12,7 мм, 6 патронів калібру 7,62 мм, 4 патрони 9 мм та 40 патронів калібру 5,45 мм. Як пояснив пенсіонер правоохоронцям, ці патрони він нібито ніс до пункту прийому для того, щоб здати їх на метал.

Вилучене спрямоване на дослідження. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». За вказане правопорушення передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі від 2-х до 5-ти років.

Лисичанський відділ поліції ГУНП України в Луганській області