10 команд прийняли участь у молодіжному фестивалі КВК: "Світ професій: мій вибір - мій успіх"

 

З метою популяризації професій, що користуються попитом на ринку праці, 29 листопада у міському Палаці Культури міста Сєвєродонецьк відбувся Міський молодіжний фестиваль КВК: «Світ професій: мій вибір — мій успіх», організований Сєвєродонецьким міським центром зайнятості для випускників шкіл, студентів ПТНЗ та технікумів. У конкурсі веселих та кмітливих взяли участь шкільні команди та студентські команди-куратори. До складу журі увійшли представники служби зайнятості, громадської молодіжної організації, ЦПТО.

Більш ніж триста випускників шкіл м.Сєвєродонецьк у розважальній формі отримали корисну інформацію про навчальні заклади, професії, за якими вони навчають, історію виникнення, розвитку та значення робітничих професій. Учасники конкурсу поновили свої знання про такий різноманітний світ професій, вирішували запропоновані проблемні ситуації, а вболівальники підтримували команди упродовж всього свята. Учасники фестивалю не лише розважилися, а й дізналися багато нового з професійного досвіду. Команди отримали дипломи, цінні призи та подарунки. Ніхто не залишився без уваги. Враження від почутого та побаченого запам’ятається надовго, адже фестиваль КВК довів — профорієнтаційна робота зі школярами варта тих зусиль!

Луганська обласна служба зайнятості докладе максимум зусиль, щоб сьогоднішній захід став далеко не останнім проектом в довгій черзі профорієнтаційних свят, і ми ще не раз почуємо фразу: «Ми починаєм КВК!».

Лисичанський мыський центр зайнятості