МОП запрошує жінок пройти навчання з можливістю отримати грант до $25 тис на відкриття дитсадка

Міжнародна організація праці запрошує на навчання жінок з Київської та Житомирської областей, які мріють створити у своїх громадах бізнес по догляду за дітьми до 3 років.

Програма навчання включає 5-денний інтенсивний курс для 30 відібраних учасниць. Вони отримають уявлення про управління бізнесом, ліцензування, фінансове планування та навички операційного менеджменту для успішного ведення бізнесу. Далі на основі конкурсу чотири найкращі бізнес-плани матимуть шанс на отримання грантів для запуску своїх міні-дитсадків.

Досвід підприємницької діяльності значення не має. Для участі в програмі треба заповнити форму заявки із зазначенням мотивації та планами щодо сприяння цілям проєкту. Прийом заявок відкритий до 25 грудня!

Цей новаторський проєкт не лише сприяє підприємництву, а й створить можливості для жінок з дітьми в Україні вийти на ринок праці.

Детальніше: http://surl.li/ogphl

Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc

(https://scontent.fiev22-2.fna.fbcdn.net/.../410170958...) Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYrНадаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr