Понад 100 тисяч ВПО з Луганської області отримали консультації в гуманітарних штабах військових адміністрацій

За 2023 рік більш ніж 100 тисячам внутрішньо переміщених осіб з Луганської області надано консультації в гуманітарних штабах військових адміністрацій у різних куточках України.

Починаючи з 2022 року, завдяки активній позиції Луганської обласної військової адміністрації на сьогодні створені й успішно працюють 37 осередків Луганщини в 19 регіонах України. За два роки роботи ці хаби стали точками збору не лише мешканців Луганської області - вони перетворились на коворкінгові майданчики для підприємців та роботодавців Луганщини.

 

29 фахівців служби зайнятості на постійній основі надають інформаційні послуги в гуманітарних хабах «Луганщина моя». Переселенці можуть отримати тут різноманітну інформацію: як стати на облік в центр зайнятості, який розмір виплат допомоги по безробіттю, які є актуальні вакансії, програми сприяння зайнятості населення, можливості професійного навчання, отримання ваучера тощо.

Представники служби в партнерстві з громадськими організаціями відвідують місця компактного проживання переселенців та беруть участь у роботі з переселенцями на майданчиках ГО з метою інтеграції людей у приймаючі громади.

Реєстрація безробітних в Луганській обласній службі зайнятості може відбуватися через єдиний державний портал електронних послуг або мобільний застосунок Дія http://surl.li/cdtnz

Докладніше про послуги для ВПО з пошуку роботи можна дізнатися на сайті ДЦЗ за посиланням http://surl.li/hcrze

Графік роботи представників Луганської обласної служби зайнятості в гуманітарних хабах України: http://surl.li/ltlgz

Служба зайнятості оперативно надає ВПО усі необхідні послуги за допомогою соціальних мереж та електронних засобів комунікацій:

Телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

Вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

Актуальні вакансії на Telegram Робота зараз: https://t.me/worknowdcz

Сервіс «Єдиний портал вакансій»: https://jobportal.dcz.gov.ua

Відділ рекрутингу – актуальні вакансії від роботодавців: http://surl.li/egikr

Сайт Державної служби зайнятості dcz.gov.ua розділ «Шукаю роботу» за посиланням https://www.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc