У міській раді пройшло засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Сьогодні, 8 січня, в Лисичанській міській раді відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

На порядку денному засідання комісії було розглянуто найважливіше питання — запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на території міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля у зв’язку з ускладненням погодних умов.

Начальник управління з виконання політики міської ради в галузі ЖКГ Віталій Сахань доповів про ситуацію, що склалася в місті у зв’язку зі сніговими заметами та про першочергову потребу комунальних підприємств для своєчасної очистки доріг від снігу.

За результати доповіді члени комісії вирішили рекомендувати виконавчому комітету Лисичанської міської ради виділити з місцевого матеріального резерву для запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на території міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля та у зв’язку з ускладненням погодних умов 600 літрів бензину та 300 літрів дизельного пального для КП «Лисичанський Шляхрембуд». Також управлінню з виконання політики міської ради в галузі ЖКГ було доручено забезпечити закупівлю паливно-мастильних матеріалів до об’єктового матеріального резерву відповідно до ст. 98 Кодексу цивільного захисту України.

Одразу після засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відбулося позачергове засідання виконкому Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна, на якому для вирішення невідкладних завдань із запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на території міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля у зв’язку з ускладненням погодних умов виділили з місцевого матеріального резерву для КП «Лисичанський Шляхрембуд» бензин А-92 у кількості 600 літрів та дизельне пальне у кількості 300 літрів в талонах.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».