Запрошуємо взяти участь у Колективному стенді національних інвестиційних проектів

З метою поглиблення інвестиційного діалогу та активізації торговельно-економічних відносин із країнами Сходу Торгово-промислова палата України разом із посольством України в КНР запрошує всіх бажаючих взяти участь в Колективному стенді національних Інвестиційних проектів обласних, районних, селищних рад, компаній та приватних осіб на 8-ї сесії Ярмарку китайських інвестицій за кордон (далі — Ярмарок), який відбудеться 20-21 жовтня 2016 року у м. Пекін (КНР) за підтримки Комітету з розвитку і реформ КНР.

Ярмарок є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордон і проходить під девізом «Нові реалії, нові можливості». В його рамках організуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори та зустрічі на високому рівні. Партнерами Ярмарку є Світовий банк, Світова організація торгівлі, Програма розвитку ООН, Конференція ООН з торгівлі та розвитку, Організація економічного співробітництва та розвитку, Асоціація сприяння розвитку світових інвестицій. Візьмуть участь представники підприємств реального сектору економіки, фінансових установ, сервісних компаній, державних органів влади, міжнародних організацій, працівників науково-дослідних об’єднань, експертів. Ярмарок надає великі можливості для Інвестування та налагодження партнерських зв’язків для її учасників, а також сприяє розвитку двостороннього та багатостороннього інвестиційного співробітництва. Кожна сесія Ярмарку збирає представників більш ніж зі 100 країн і регіонів світу (планується участь більше ніж 1000 великих державних і приватних підприємств).

В рамках роботи 8-ї сесії Ярмарку відбудеться День України, презентація українських підприємств та інвестиційних проектів при підтримці Посольства України в Китаї.

Попередня вартість участі української компанії (з інвестиційним проектом) на колективному стенді України складає: 9 кв. м. — 3950 дол. США, 4,5 кв. м. — 2225 дол.США, 3 кв. м. — 1480 дол. США.

У разі зацікавленості компанії щодо участі у вищезазначеному заході необхідно направити на електронну адресу: vvv-ехро@uссі.оrg.uа або [email protected]еt: наступну інформацію:

  • назва компанії, організації;
  • адреса, телефон, факс, електронна адреса;
  • контактна особа (П.І.Б., тел., е-mаіl);
  • види діяльності.

За додатковою Інформацією необхідно звертатися в ГІДІ України до керівника проекту — Станіслави Малахівської, тел. 067 232 92 20.

Луганська оВЦА