Шановні підприємці територіальної громади! (оновлено)

Без названия (2)Відділ економіки Лисичанської міської ВЦА повідомляє, що на офіційному вебсайті в розділі «Регуляторна політика» — «Оприлюднення проектів регуляторних актів» оприлюднено проєкти регуляторних актів, зокрема:

— проєкт розпорядження керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»;

— проєкт розпорядження керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації «Про встановлення ставок єдиного податку»;

— проєкт розпорядження керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації «Про встановлення туристичного збору».

Запрошуємо взяти активну участь в обговорені зазначених проектів та надати свої зауваження та пропозиції до відділу економіки Лисичанської міської ВЦА за телефонами: (06451) 72630, 73215 або на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Окрім того, взяти участь в обговорені зазначених проєктів можна, підключившись до відео конференції на платформі Google Meet, які відбудуться:

  • — 6 квітня о 10.00
  • — 8 квітня о 15.00
  • — 13 квітня о 10.00
  • — 15 квітня о 15.00.

Посилання для підключення до відеоконференції: https://meet.google.com/dgo-ffgr-qpe 

Відділ економіки Лисичанської міської ВЦА