Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар року»!

У дні святкування 20-річчя Незалежності України на території Національного комплексу «Експоцентр України» буде проведена в рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна» сьомий Всеукраїнський конкурс «Кращий вітчизняний товар року» (фінал конкурсу — 16.08.2011), завданням якого є сприяння просуванню та утвердженню вітчизняних виробників, їх торгових марок та товарів (продукції, робіт та послуг)на внутрішньому та зовнішньому ринках.

За умовами конкурсу товари переможців отримують дипломи і медалі «Кращий вітчизняний товар 2011 року», при цьому, у кожній з номінацій нагороди можуть отримати декілька видів продукції від одного або різних підприємств, якщо вони відповідатимуть визначеним вимогам та очікуванням споживачів.

Якщо підприємство подає на конкурс три або більше видів продукції, то разом з дипломами і медалями, якими відзначається продукція, підприємство за рішенням конкурсної комісії отримує статус «Виробник кращих вітчизняних товарів» з нагородженням «Золотим символом конкурсу».

Для участі у конкурсі необхідно надіслати до Оргкомітету заявку своїх найкращих товарів та послуг із назвою номінації конкурсу, яким вони відповідають, а також сплатити цільовий внесок у розмірі, що відповідає кількості заявлених на конкурс позицій.

Проведення підсумків конкурсу проводитиметься в другій половині липня, а всі домінанти будуть запрошені на урочисту церемонію нагородження, яка відбудеться у дні святкування річниці Незалежності України.

Зображення нагород конкурсу, якими відзначаються товари (продукція, роботи, послуги), може використовуватись в процесі їх просування на ринку.

За більш детальною інформацією щодо участі у Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар року», просимо звертатися до Регіонального фонду підтримки підприємництва в Луганській області (генеральний директор: Бешляга Едуард Володимирович (0642)58-00-77).

Умови участі у конкурсі (doc 78 КБ)