Щодо отримання фінансової допомоги для створення робочих місць для працевлаштування інвалідів

З метою сприяння працевлаштуванню інвалідів Луганське обласне відділення Фонду повідомляє наступне.

Згідно чинних нормативно — правових актів Фонду соціального захисту інвалідів, зокрема: «Порядку використання суми адміністративно — господарських санкцій та пені за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів, що надійшли до державного бюджету», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007р. № 70 «Про реалізацію статей 19 і 20 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів України»; «Інструкції з надання фінансової допомоги на поворотній і безповоротній основі та цільової позики за рахунок сум адміністративно — господарських санкцій та пені, що надходять до державного бюджету за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів», затвердженої наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 06.09.2010р. № 270; постанови Кабінету Міністрів України від 23.11.2011р. № 1234 «Про внесення змін до Порядку надання дотацій роботодавцю за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів та створення спеціальних робочих місць для інвалідів, зареєстрованих у державній службі зайнятості» у роботодавців області існує можливість отримання фінансової допомоги, позики, дотацій за рахунок коштів Фонду на створення робочих місць для працевлаштування інвалідів.

У разі виникнення потреби в отриманні фінансової допомоги, позики, дотації для створення робочих місць для працевлаштування інвалідів за рахунок коштів Фонду, пропонуємо звернутися до Луганського обласного відділення Фонду за адресою: м. Луганськ, віл. Володарського, 59, тел. 58-52-82, 58-51-15

Постанова Кабінету Міністрів України від 23.11.2011р. № 1234 «Про внесення змін до Порядку надання дотацій роботодавцю за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів та створення спеціальних робочих місць для інвалідів, зареєстрованих у державній службі зайнятості»

Наказ Міністерства праці та соціальної політики України від 06.09.2010 № 270 «Про затвердження Інструкції з надання фінансової допомоги на поворотній і безповоротній основі та цільової позики за рахунок сум адміністративно — господарських санкцій та пені, що надходять до державного бюджету за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів»