До уваги суб’єктів господарювання!

З метою пошуку альтернативного місця у південній частині міста для реалізації м’ясної, молочної та іншої продукції, підконтрольної органам ветеринарної служби, Лисичанська міська рада пропонує зацікавленим суб’єктам господарської діяльності розглянути можливість організації роботи спеціалізованого павільйону з продажу вище вказаної продукції, що відповідатиме нормам діючого ветеринарного, санітарного законодавства.

Місце розміщення та конструкція об’єкту торгівлі повинні відповідати наступним умовам. Насамперед, повинно бути забезпечено підключення приміщення, яке пропонується, до міської мережі водопостачання, каналізації, опалення та енергозабезпечення у відповідності з діючими нормативами. Павільйон повинен мати санітарний вузол, приміщення для зберігання та миття торговельного інвентарю, умивальники, гардеробні, тощо. Приміщення павільйону повинно мати окремі входи до торговельного залу, що виключатиме зустрічні потоки готової та сирої продукції, в тому числі м’ясної та молочної продукції.

В павільйоні необхідно передбачити приміщення для організації лабораторії ветеринарно — санітарної експертизи. Приміщення лабораторії повинні бути обладнані опаленням, освітленням, вентиляцією, водопроводом, каналізацією, тощо.

В спеціалізованому торговельному павільйоні з реалізації м’ясопродуктів та молокопродуктів повинна бути встановлені холодильна камера для короткочасного зберігання продукції з обмеженим строком реалізації, прилавки, столи для торгівлі, тощо.

Приміщення спеціалізованого павільйону повинно також відповідати вимогам державних будівельних норм, які регулюються проектом реконструкції приміщення.

За повною інформацією звертатися до управління економіки Лисичанської міської ради за адресою: м. Лисичанськ, вул. Комсомольська,10, кабінет 24.