Навчання та працевлаштування для ветеранів, ветеранок і членів їхніх родин!

Міністерство у справах ветеранів України оголошує прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування “Разом” – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo спільно з Український ветеранський фонд за підтримки Lobby X, Veteran Hub та Israel Trauma Coalition in UA.

Під час навчання відібрані кандидати й кандидатки з нуля опанують професію електромонтера / електромонтерки з обслуговування підстанцій. Проживання, харчування, проїзд – за кошти НЕК “Укренерго”.

Навчання триватиме 20 тижнів:

- 3 тижні – теорія професії на базі корпоративного навчального центру НЕК «Укренерго» поблизу м. Вінниці;

- 17 тижнів – практика безпосередньо на робочому місці на визначених об’єктах НЕК «Укренерго» у девʼяти регіонах України.

Учасникам навчання гарантують постійне офіційне працевлаштування (за умови успішного проходження програми підготовки), офіційну заробітну плату, додаткові премії, виплати та соціальні гарантії.

З-поміж інших переваг участі у навчальному проєкті “Разом” – програма юридичної та психологічної підтримки для ветеранів та ветеранок, програми з навчання та розвитку персоналу.

Детальна інформація про програму, вимоги до кандидатів та реєстрація для участі – за посиланням: https://ua.energy/together.html

Збір анкет учасників триває до 19 квітня, оголошення результатів відбору – до 1 травня, початок навчання – в травні 2024 року.

Заповнюйте анкету та ставайте частиною великої команди!

Український ветеранський фонд Мінветеранів