До уваги отримувачів житлової субсидії!

Шановні мешканці міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля!

Згідно з п. 18 Порядку призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995р. № 848 (зі змінами), після закінчення опалювального сезону частина суми невикористаної внаслідок економії споживання енергоресурсів житлової субсидії на оплату комунальних послуг з постачання та розподілу природного газу та постачання та розподілу електричної енергії для індивідуального опалення, що не перевищує вартості 100 куб. метрів природного газу або 150 кВт/г електричної енергії на початок нового неопалювального сезону (станом на 1 травня поточного року), повертається домогосподарству, яке забезпечило таку економію.

Шановні громадяни, для отримання коштів невикористаної житлової субсидії вам необхідно з 1 липня до 1 вересня поточного року звернутись з відповідною заявою до управління праці та соціального захисту населення.

Виплата коштів невикористаної частки субсидії буде здійснюватися через особові рахунки в банківській установі.

Звертаємо Вашу увагу, що на момент подачі заяви на перерахування частини монетизованої суми субсидії, особовий рахунок в банківській установі вже має бути відкритим.

Отримати інформацію про наявність суми невикористаної житлової субсидії можна звернувшись до постачальника газу чи електроенергії, або зателефонувавши до УПСЗН за номером : 066-861-76-26.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради О.А. Єздакова