Відбулося засідання міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги

 

27 листопада в управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради відбулося чергове (тридцять перше) засідання міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги, яке очолив заступник міського голови Максим Головньов.

Порядком денним засідання були питання призначення житлової субсидії в окремих випадках, визначених Положенням про порядок призначення житлових субсидій та питання щодо взяття на облік до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги.

 

Всього розглянуто 151 заяву громадян, в тому числі щодо:

- призначення житлової субсидії – 149;

- внесення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, за місцем їх фактичного проживання - 2.

По кожній заяві рішення приймається з урахуванням акту обстеження матеріально-побутових умов сім’ї та наданих до заяви документів.

За підсумками розгляду заяв комісією прийняті рішення щодо призначення житлової субсидії:

- на фактично проживаючих осіб - 73 заявникам;

- на понаднормову площу житла - 46 заявникам;

- з урахуванням фактично отриманих доходів - 8 заявникам.

Щодо інших заяв з питання призначення житлової субсидії прийняті відповідні рішення.

Окрім того, комісією було розглянуто подання з питання припинення надання житлової субсидії 5 особам, які не повідомили про зміну складу зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) членів домогосподарства та про зміну переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання

По заявах з питання внесення пільговика до Єдиного державного реєстру осіб, які мають право на пільги за місцем його фактичного проживання прийняті позитивні рішення.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради