У Лисичанську спеціалісти УПСЗН здійснили перший виїзний прийом із застосуванням мобільного кейсу

 Управлінням праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради впроваджується в дію мобільний кейс, отриманий в рамках проєкту з технічної допомоги від управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

В компактному металевому кейсі вміщується увесь мобільний офіс, який складається з ноутбука, портативних сканера та принтера, модему для мобільного інтернету, портативний зчитувач ID-карток.

Сьогодні здійснений перший прийом за місцем проживання Момота Дмитра Івановича, особи з інвалідністю І групи, з питання забезпечення технічними засобами реабілітації.

 Під час виїзду спеціалістом управління з використанням мобільного кейсу прийнятий необхідний пакет документів, надані ґрунтовні консультації. Дмитро Іванович ознайомлений з електронним каталогом засобів для пересування та переліком підприємств, які можуть виготовити та поставити обрані ним засоби реабілітації.

Використання мобільного кейсу дозволить надавати послуги за місцем проживання мешканцям міста та внутрішньо переміщеним особам, які не в змозі особисто звернутись до управління: особам похилого віку (старші за 80 років), людям з інвалідністю, а також громадянам, які знаходяться на стаціонарному лікуванні.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради