До уваги осіб з інвалідністю загального захворювання та з дитинства

Згідно із статтею 38 Закону України від 21.03.1991 № 875-XII «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні» особи з інвалідністю за наявності медичних показань мають право на безоплатне забезпечення санаторно-курортними путівками.

Надання санаторно-курортного лікування регламентується Порядком забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві держадміністрацій, виконавчими органами міських, районних у містах (у разі їх утворення (крім м. Києва) рад, затвердженим постановою КМУ від 22.02.2006 № 187 зі змінами (далі — Порядок).

Відповідно до пунктів 2, 9 Порядку особи з інвалідністю загального захворювання та з дитинства забезпечуються безоплатними путівками згідно з медичними рекомендаціями в порядку черговості, строком 18 — 21 день.

Для постановки на облік для отримання санаторно-курортної путівки необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради та подати наступні документи:

— заяву;

— медичну довідку закладу охорони здоров’я за формою № 070/о;

— копію паспорта;

— копію довідки МСЕК;

— копію ідентифікаційного номера;

— копію пенсійного посвідчення.

Враховуючи зазначене, пропонуємо не зволікати з використанням свого права на санаторно-курортне лікування та звертатися до УПСЗН за адресою: кабінет 7, вул. Малиновського, 22а, м. Лисичанськ, телефон для довідок: 7 30 27. Графік роботи: понеділок — четвер з 8-00 до 17-00, п’ятниця з 8-00 до 16-00, перерва з 12-00 до 12-48.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради