Відділ по боротьбі з корупцією інформує

Відділ по боротьбі з корупцією
 в органах державної податкової служби
 Державної податкової адміністрації в Луганській області інформує

За січень-жовтень 2009 року співробітниками відділу по боротьбі з корупцією (ВБК) в органах державної податкової служби (ОДПС) Державної податкової адміністрації (ДПА) в Луганській області викрито 133 порушення в службовій діяльності податківців області. У відповідності до чинного законодавства до працівників ОДПС застосовано 225 заходів дисциплінарно-профілактичного впливу. Крім того, за результатами службових перевірок та розслідувань порушено 16 кримінальних справ, складено 13 адміністративних протоколів за порушення Закону України “Про боротьбу з корупцією”. У 11-ти випадках винних притягнено до адміністративної відповідальності та рішенням керівників податкових органів з ними розірвано трудові відносини.
У зазначений період до ВБК від громадян та юридичних осіб надійшло 49 звернень та скарг на дії або бездіяльність працівників податкових органів Луганської області під час виконання ними службових обов’язків. Під час їх розгляду інформація щодо порушень з боку податківців частково підтвердилася у    3-х випадках.
Також повідомляємо, що в податковій системі Луганської області працює “телефон довіри” 55-11-97. Якщо у вас є інформація про порушення чинного законодавства, хабарництво або інші протизаконні дії службових осіб податкових органів області, телефонуйте на вказаний номер.

Відділ по боротьбі з корупцією в органах ДПС
ДПА в Луганській області