У Лисичанську відбулась 17 сесія міської ради

У п’ятницю, 4 листопада, відбулось пленарне засідання позачергової сімнадцятої сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Сергія Шиліна. У роботі сесії взяли участь депутати і їх помічники, керівники структурних підрозділів Лисичанської міськради, представники громадськості, ЗМІ. Депутати від фракції Радикальної партії на пленарному засіданні були відсутні.

Під час засідання депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2016 року та внесли зміни до міського бюджету на 2016 рік. Змінами зокрема, передбачено фінансування придбання цифрової апаратури для КП «Кінотеатр «Дружба» у сумі 1 611,291 тис. грн.

Також виділено дотацію на погашення різниці в тарифах на послуги з водопостачання та водовідведення у сумі 330 тис. грн., кошти на фінансову підтримку КП ЛМР «Електроавтотранс», а саме: 389 тис. 761 грн. на сплату за активну електроенергію та 205 тис. грн. на сплату заборгованості по заробітній сплаті працівникам підприємства.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитись за наступним посиланням Поіменне голосування 17 сесія.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».