Національна акція «33 хвилини»

1 листопада, в рамках Всеукраїнської акції «Незгасима свічка», присвяченої 75-роковинам Голодомору 1932-33рр. в Україні, на площі біля Центру по роботі зі школярами та молоддю, розпочалася Національна акція «33 хвилини», в якій прийняло участь 500 чол., 470 з яких – учнівська та студентська молодь міста.

Під час акції було зачитано 120 свідчень очевидців Голодомору та з допомогою мультімедійного обладнання показано фільм-слайд «Пам’ятаймо. Голодомор 1932-1933рр.», який є авторським проектом заступника директора з виховної роботи школи №13 Олени Іванової. Присутні також мали змогу відвідати виставку стіннівок та плакатів з даної теми. Організаторами заходу -заступником директора школи №8 Вікторією Науменко та методистом Центру по роботі зі школярами та молоддю Олександрою Рисухіною на захід були запрошені і представники засобів масової інформації.
Наступні акції відбудуться: 8 листопада – на площі біля будівлі гірничого технікуму, 15 листопада - на площі біля Центру по роботі зі школярами та молоддю та 22 листопада - на площі біля будівлі гірничого технікуму. Початок о 10.00 годині.