У Лисичанську відбулось засідання комісії з питань надання безоплатних соціальних послуг та соціальних послуг з установленням диференційованої плати

28 липня відбулося засідання міської комісії з питань надання безоплатних соціальних послуг та соціальних послуг з установленням диференційованої плати під головуванням заступника міського голови Максима Головньова.

Під час засідання членами комісії було розглянуто 9 заяв від осіб похилого віку та осіб з інвалідністю про надання їм соціальних послуг у відділенні соціальної допомоги Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

За результатами розгляду заяв і поданих документів та з урахуванням норм діючого законодавства, комісією прийнято рішення задовольнити всі 9 звернень про надання соціальних послуг в територіальному центрі: 2 — за рахунок отримувачів послуг, 6 — за рахунок бюджетних коштів, 1 — звільнено від плати.

Повну інформацію про послуги територіального центру можна отримати за телефоном (06451) 7-29-29 або в терцентрі щодня, крім вихідних, за адресою: м. Лисичанськ, вул. Малиновського, 22Б.

Лисичанський територіальний центр