Про перелік послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, структуру тарифа, зміну тарифа з їх обґрунтуванням по КП ЛЖЕК № 1

Згідно Наказу Міністерства регіонального розвідку,будівництва та житлова-комунального господарства України від 30.07.2012 р. № 390, КП ЛЖЕК № 1 доводить до відома споживачів інформацію про зміну розміру тарифів з надання житлово-комунальних послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.

Структура запропонованих тарифів з надання послуг та періодичність наведена у додатках 1 та 2.

Діючи тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій були затверджені рішенням виконавчого комітету Лисичанської міської ради від 15.05.2012р. № 267, середньозважений затверджений тариф з ПДВ становить 1,128 грн.

На сьогодні рівень відшкодування тарифами собівартості в середньому складає 65,2%, рівень відшкодування тарифом запропонованого планового економічного обґрунтованого тарифу 73,5%. За час дії затверджених тарифів рівень мінімальної заробітної плати збільшився на 136,5%, вартості електроенергії — на 158,62%, паливно-мастильних матеріалів — на 180,2%, будівельних матеріалів — на 220%. Підприємство не в змозі своєчасно розраховуватись з постачальниками, в зв’язку з чим зростає кредиторська заборгованість, що в свою чергу веде до зниження якості наданих послуг.

В результаті затвердження запропонованих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, діючи тарифи збільшаться на 87,5%.

КП ЛЖЕК № 1 приймає письмові зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом 14 календарних днів з дня опублікування цієї інформації на офіційному сайті Лисичанської міської ради, за адресою: 93100, м. Лисичанськ, вул. Свердлова, 328.

Погорєлова Л.В., начальник КП ЛЖЕК№ 1

Вложения:
Скачать этот файл (dodatok_1.xls)Додаток 1[ ]
Скачать этот файл (dodatok_2.doc)Додаток 2[ ]