Анонс культурних та спортивних заходів, запланованих на наступний тиждень

28, 29 та 30 вересня запланована участь команди м. Лисичанська в чемпіонаті України з боротьби дзюдо, що проводитиметься у м. Суми.

29 вересня о 14.00 годині відкриються персональні виставки народних майстрів декоративно-прикладного мистецтва Терещенка Л.В. і Терещенка О.В. (м. Сєвєродонецьк) та фотохудожників Сурікова О.Ф. (м. Рубіжне), Третякова В.М. та Третякова М.В. (м. Сєвєродонецьк) у міському краєзнавчому музеї.
Крім того, у цей день пройде вечір поезії «Крокує осінь золота», знайомство з календарем обрядової лірики осіннього циклу Володимира Сосюри у ПК ім. В.М.Сосюри. Початок о 14.00 годині.

30 вересня - святковий концерт фольклорного ансамблю «Мельничанка» та святковий обід до Міжнародного дня людей похилого віку у територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян УПСЗН міської ради.

1 жовтня о 14.30 розпочнеться концерт до Дня музики, що пройде у Привільській дитячій школі мистецтв (ДШМ). Також це свято будуть відзначати і в Новодружеській ДШМ, але о 15.00 годині – концерт до Дня музики.
На 16.00 годину запланований концерт «Мои года, мое богатство» до Дня людей похилого віку в ПК ім. В.М.Сосюри.
О 17.00 годині розпочнеться концерт до Дня вчителя та Дня музики у Лисичанській дитячій музичній школі № 2. Також на 17.00 годину заплановане свято, присвячене Дню музики у Лисичанській ДШМ №1.
До Міжнародного дня людей похилого віку у територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян УПСЗН міської ради:
- вручення подарунків 342 підопічним центру;
- виставка робіт школярів Лисичанської художньої школи;
- концерт школярів ЗОШ № 14 м. Лисичанська.

2 жовтня в місті будуть вшановувати педагогів до дня їх професійного свята - Дня вчителя:
- о 13.00 – концерт, присвячений Дню вчителя у Привільській ДШМ;
- о 14.00 - урочисті збори до Дня вчителя (ЦРШМ).

3 жовтня відкриється виставка «В.Титов – письменник великої долі» у міській центральній бібліотеці.