Лисичанська центральна бібліотека - переможниця конкурсу проектів "Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах Європейської інформації в бібліотеках"

Лисичанська центральна бібліотека стала однією з переможниць конкурсу проектів «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах Європейської інформації в бібліотеках» від Української Бібліотечної Асоціації за підтримки Програми Європейського Союзу «Еразмус»+. Реалізація проекту передбачає популяризацію ідей Євроінтеграції України серед місцевих громад шляхом:

- відкриття в центральній бібліотеці Пункту Європейської інформації;

- проведення для молоді коуч-тренінгів «Україна ЄС: зміни та перспективи»;

- створення на базі центральної бібліотеки молодіжного мобільного Євро-сервісу «Ми – українці, ми - європейці», в рамках якого заплановано проведення електронних уроків «Навчання за кордоном», «Працевлаштування іноземців в країнах ЄС».

Центральна бібліотека, як переможниця, буде отримувати доступ до електронних баз даних про ЄС та рекламно-інформаційні матеріали про ЄС. Також, протягом 2016 року планується навчання бібліотекарів з Пунктів ЄС у Головному тренінговому центрі для бібліотекарів УБА в Києві.

Відділ культури Лисичанської міської ради