Бібліотека-філія для дітей №10 - переможець конкурсу "Даруємо нові книги в обмін на фотографії старих книг з ваших бібліотек"

Наприкінці вересня в рамках проекту «Жива сучасна бібліотека», організатором якої є Благодійна організація «Благодійний фонд «Бібліотечна країна» бібліотека-філія для дітей № 10 (КЗ «Лисичанська ЦБС») прийняла участь у фотоконкурсі «Даруємо нові книги в обмін на фотографії старих книг з ваших бібліотек».

Метою проекту є поповнення фондів українських бібліотек новими примірниками сучасної української та світової літератури від провідних видавництв України.

У конкурсі прийняли участь 30 бібліотек з різних міст та селищ України. Для участі у конкурсі учасникам потрібно було надіслати фотографії морально застарілих або фізично зношених книг, які мають бути списані з бібліотечних фондів.

За результатами конкурсу бібліотека-філія для дітей № 10 стала однією із 5 переможців та в якості нагороди минулого тижня отримала 39 примірників сучасної дитячої прози та творів відомих класиків.

Відділ культури Лисичанської міської ради