Переможці конкурсу "Україна очима дітей із зони АТО" відпочивали в Одеській області

З 8 по 19 червня 20 учнів художніх шкіл та художніх відділень шкіл мистецтв міст Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного, Кремінної та Новодружеська — переможці конкурсу «Україна очима дітей із зони АТО» у супроводі викладачів під керівництвом завідуючої художнім відділом, викладача Лисичанської ДШМ № 1 Ольги Тєлушкіної здійснили поїздку до смт. Сергіївка Одеської області.

Подорож, в якості подарунка переможцям, із ціллю арт-терапії дітей із зони АТО, організувала Всеукраїнська громадська молодіжна організація «Молодіжний Рух «Здорова Україна» за підтримки народного депутата України Антона Івановича Кіссе.

Під час перебування в Сергіївці діти з викладачами проживали в чудовому дитячому оздоровчому таборі «Курортне об’єднання «Сонячний берег». Діти відпочивали, купалися у морі, відвідували різноманітні екскурсії, а у вечері на маленьких художників чекала цікава розважальна програма: танцювальні батли, «Ліга сміху», спортивні змагання, караоке, дискотека, заняття з англійської та китайської мови, малювання, квілінг та інше. Всі заходи були підготовлені молодим, але дуже професійним педагогічним колективом табору. Тижневе перебування в таборі було дуже насиченим подіями, розвагами та спілкуванням з однолітками.

Окрім того, в приміщенні Всеукраїнського центру болгарської культури у м. Одеса відбулося відкриття одноденної виставки картин юних вихованців художніх шкіл, де представлені понад двадцять художніх творів мистецтв талановитих дітей Луганщини.

Поїздка справила на дітей незабутнє враження, надихнувши на подальші творчі досягнення та вселила оптимізм і віру у майбутнє.

Відділ культури Лисичанської міської ради