Робота відділу та закладів культури нашого міста позитивно відмічена на підсумковій колегії у Луганську

alt22 березня у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі пройшла підсумкова колегія управління культури і туризму облдержадміністрації «Про підсумки роботи закладів культури області у 2010 році та завдання на 2011 рік». Під час засідання колегії була позитивно відмічена робота відділу культури та закладів культури м. Лисичанська у питаннях

капітального ремонту ПК ім. В.І. Леніна, виконання міської програми «Мистецька освіта Луганщини на 2008-2012 роки», збереження мережі закладів культури міста, перемоги Централізованої бібліотечної система м. Лисичанська у конкурсі «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до мережі Інтернет», який проходив у межах Міжнародної програми комп’ютеризації бібліотек «Бібліоміст», спорудження у місті меморіального комплексу «Привільнянський плацдарм», забезпечення збереження та охорони об’єктів культурної спадщини.

Наприкінці засідання колегії начальник управління культури і туризму Ірина Григор’єва привітала усіх присутніх з наступаючим професійним святом Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва та вручила нагороди кращим працівникам галузі.

Під час нагородження за багаторічну плідну працю, постійний творчий пошук, особистий внесок у розвиток культури і духовності на Луганщині, з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва Грамотою Луганської обласної державної адміністрації, Луганської обласної ради нагороджено керівника народного чоловічого вокального ансамблю «Обрій» ПК ім. В.І. Леніна Бориса Миколайовича Малишева. Також за значну підтримку, вагомий внесок в розвиток галузі культури й духовності Лисичанська та з нагоди святкування Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва управління культури і туризму Луганської обласної держаної адміністрації оголосило Подяку міському голові м. Лисичанська Сергію Володимировичу Дунаєву та його заступнику Марченко Володимиру Семеновичу.

Відділ культури Лисичанської міської ради