«Квітчаємо талантами Луганщину свою»

 Вчора, 9 вересня, в міському краєзнавчому музеї відбулося урочисте відкриття виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, як однієї зі складових традиційного обласного огляду-конкурсу майстрів мистецтв та аматорів народної творчості Луганської області «Луганщина – світанок України».

Цього року фестиваль-конкурс проходить під гаслом «Квітчаємо талантами Луганщину свою».

У виставці взяли участь 52 майстра, більшість з яких – нові учасники. Кількість конкурсних робіт та розмаїття технік та напрямів традиційного, сучасного мистецтва просто вражає! Талановиті майстри нашої громади презентували свої творчі роботи, якими задовольнили смак найвибагливішого естета та шанувателя мистецтва. Весь неосяжний, глибокий творчий потенціал територіальної громади сконцентрований сьогодні саме в музеї!

З нагоди відкриття виставки на захід були запрошені викладачі та учні Лисичанської дитячої музичної школи № 2, які подарували присутнім чудові музичні композицій у своєму виконанні.

Звертаємо увагу, виставка буде експонуватися протягом двох місяців. Отже, всі бажаючі мають змогу відвідати музей та ознайомитися з неперевершеними роботами митців Лисичанської територіальної громади за адресою: просп. Перемоги, 94.

Відділ культури Лисичанської міської ВЦА