З Днем незалежності!

24 роки тому український народ обрав свій шлях. І на цьому шляху ми разом пережили багато подій.

Минулі роки самостійності України стали випробуванням для лисичан на мудрість, толерантність та стійкість життєвих принципів. У цей непростий для країни час ми усвідомлюємо, що подолати перешкоди і зберегти національну незалежність у своїй державі — наш спільний обов’язок. Тільки разом, величезним прагненням до мирного життя і щоденною плідною працею ми досягнемо добробуту та економічної стабільності у нашому місті та країні.

Доля посилає нам випробування, яких ще не знала новітня історія України. Випробування, на тлі яких усі інші складності та засмучення виглядають дрібницями. У нашому спільному великому домі палає вогонь війни. І найзаповітнішим бажанням мільйонів людей є якомога скоріше його загасити.

У День незалежності України ми перш за все щиро бажаємо миру та злагоди, здоров’я та щастя, порозуміння, впевненості у власних силах і твердої віри у завтрашньому дні.

Нехай складовими нашої спільної державної незалежності будуть незалежність кожної людини від бідності, незахищеності та невпевненості у майбутньому. Нехай ваші серця наповнюються гордістю і почуттям патріотизму до рідного Лисичанська та єдиної незалежної України.

Бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного щастя, добробуту і мирного неба над головою. Хай завжди щастить вам і вашій родині!

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет